توضیحات
مزایای چسب کاشی :
– مقاومت بسیار بالا
– سهولت در نصب کاشی
– صرفه جویی در وقت و هزینه
– استحکام در برابر تنشهای ساختمان
– قابل استفاده بر روی دیوارهای سیمانی، بتنی، سنگ، کاشی قدیمی، موزاییک و حتی گچ
– نصب بدون تخریب و برداشتن زیر کار قدیمی
– انعطاف پذیری بسیار مناسب
– آب بندی و حل نشدن در آب پس از خشک شدن
مصارف چسب کاشی پلیمری
– چسباندن کاشی روی کاشی قدیمی
– چسباندن کاشی بر روی سطوح گچی، چوبی و یا سنگی
– سازههایی که دارای کشش، انقباض و انبساط حجمی هستند
– مواردی که نیاز به سرعت اجرایی بالا دارد
دستور العمل مصرف چسب کاشی دمن
سطح باید کاملاً مستحکم و بدون وجود ذرات سست باشد. مناسبترین زیرساختها شامل بتنهای مسلح و اسفنجی، ملاتهای سیمانی و پلاسترها هستند. سطح پلاسترهای قدیمی باید در وضعیت خوبی بوده و عاری از روغن، آلودگی و غبار باشد. در صورتی که سطح قبلاً پوشش دیگری داشته باشد ابتدا باید کاغذ را از دیوار جدا کرده و سپس با کمک پرایمر، زیرسازی نمود. زیرکارهای که با گچ انجام شده بایستی قبل از نصب چسب کاشی با پرایمر آغشته شود. جهت نصب کاشی روی کاشی بایستی اول هر گونه چربی از روی سطوح کاشی پاک نموده و به وسیله تیشه مقداری از لعاب کاشی قدیمیتر برداشته شود. با استفاده از ماله یا کاردک شانهدار چسب را به وسعت حداکثر یک متر مربع و ضخامت ۳ الی ۴ میلیمتر روی دیوار پهن نمایید. در مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه کاشیها را روی چسب نصب کنید. کاشیهای نصب شده بر روی دیوار بعد از ۴۸ ساعت به استحکام نهایی خود میرسند و بعد از این مدت میتوان بندکشی را شروع نمود و به فاصله دو روز پس از بندکشی سطح موردنظر قابل استفاده میگردد. برای نصب با چسب کاشی باید حداقل ۶۰% پشت کاشی به چسب آغشته گردد. کاشی کاری نباید در هوای سرد و زیر صفر درجه صورت گیرد چرا که در صورت یخ زدگی چسب، عدم چسبندگی کامل رخ خواهد داد.
میزان مصرف چسب کاشی پلیمری
میزان مصرف بستگی به سطح زیر کار و چگونگی برجستگیهای پشت کاشی و سرامیک داشته و به طور معمول برابر ۵/۲ کیلوگرم برای هر متر مربع میباشد.
بهداشت و ایمنی چسب کاشی پلیمری:
این محصول جزو مواد خطرزا نمیباشد. با این وجود بهتر است از تماس با پوست و چشم جلوگیری شود و از دستکش و عینک استفاده نمایید.در صورت تماس با مقدار فراوانی آب بشویید.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.